E L I N A

MANLY

Publicerad 2015-03-30 05:08:59 i Allmänt,

Igår åkte jag, Amanda, vår room mate Chelsea och en svensk som vi träffat här på Bounce till Manly! Äntligen fick vi bättre på brännan och bada i havet igen. Under tiden vi varit i Sydney har vi varit på bondi beach en gång och manly en gång, så att få hänga på en strand var såå skönt! Fler från hostelet kom och Sara joinade vår bounce crew också så vi blev ett ganska stort gäng. 

Jag Amanda och Sara gick till en communal toilet och bytte om till kläder för kvällen, så med saltvatten i håret gick vi och shoppade mat och alkohol och satte oss i en park med massa aussies. Kollade på solnedgången och njöt av fina manly! Senare mot kvällen gick vi till några barer och MINGLADE;-)

Idag ska jag Amanda och två svenskar från bounce åka till IKEA för att köpa LÖSGODIS!!!! Är så jävla taggad. Svenskt godis är så mycket bättre än det som finns här.

Ha en awesome dag alla loved ones xx









Om

Min profilbild

Elina Wikström

19 årig tjej från Gävle. Bor för tillfället i Australien där jag lever life!! och kommer nog aldrig sluta resa så följ min lilla dagbok om ni vill se mer av världen;-) xoxo Kontakt: [email protected] Instagram: eelinawikstrom Twitter: elinawikstrom

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela