E L I N A

Sandgate

Publicerad 2014-10-30 21:00:42 i Allmänt,

Hej! Nu är vi framme i Australien! Resan har gått bra förutom att jag sovit alldeles för lite haha. Min gamla kompis från Australien, Ella may, hämtade oss på flygplatsen! Sen åkte vi hem till henne och lämnade våra väskor. Träffade hennes mamma också, fannS så mycket att prata om haha.
 
Lite senare gick jag och Amanda ner till havet och vidare mot Sandgate, sen gick vi tillbaka och åkte med Ella may till Sandgate station där hon släppte av oss och åkte till jobbet! Gick runt där ett tag, köpte lunch och gick och satte oss på en bänk vid havet. Sen gick vi vidare till området bredvid, Shorncliffe, och hittade tillslut (gick fel x antal gånger) gatan jag bodde på för 8 år sedan. Set mdata såg likadant ut, så kul att vara tillbaka!! NostalgitrippeN var inte att leka med haha. 
 
Sen gick vi tillbaka till Sandgate och fixade bank/mobil. Tog bussen tillbaka till Brighton pch däckade direkt. Vi gick typ 15 km åå några timmar i kokande hetta och strålsnde sol. Glömde smörja in näsan och brände mig dirr. Nu är vi båda vakna, kl är snart 6 så tvek om det kommer gå att somna om. Idag ska vi kanske åka och bada pch senare ikväll ska vi ut i brisbane!! 
 

Om

Min profilbild

Elina Wikström

19 årig tjej från Gävle. Bor för tillfället i Australien där jag lever life!! och kommer nog aldrig sluta resa så följ min lilla dagbok om ni vill se mer av världen;-) xoxo Kontakt: [email protected] Instagram: eelinawikstrom Twitter: elinawikstrom

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela