E L I N A

Work.

Publicerad 2014-03-30 19:53:18 i Allmänt,

Glömde nästan bort att jag har en bLoGg. De senaste dagarna har jag varit på en jobbintroduktion och därefter jobbat två gånger. Äntligen är jag anställd och äntligen drar jag in lite cash;-). Har varit på teorilektioner och pluggat också. Mycket plugg just nu; skolan, körkortsteori och förhör på jobbet haha. Har inte riktigt hunnit leva the yoloswag liv dessa dagar om jag säger så, men det gör inte så mycket faktiskt. Jag vet att det kommer vara kÄmPiGt och inte alltid så roligt den kommande tiden med prov, körkortsteori och jobb mm. men eftersom jag vet att det kommer vara såå himla värt i slutändan så blir det enklare att ta sig igenom det! 
 
Nu tänkte jag dela med mig av en zupergod zmoothie och ni tänker väl typ "hallå gör hon inget annat än smoothies eller -.- o.O :-O" Svar: nej, duh.
 
Ok ignorera citronen på första bilden, jag trodde den skulle användas men ack så fel jag hade;-)
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Elina Wikström

19 årig tjej från Gävle. Bor för tillfället i Australien där jag lever life!! och kommer nog aldrig sluta resa så följ min lilla dagbok om ni vill se mer av världen;-) xoxo Kontakt: [email protected] Instagram: eelinawikstrom Twitter: elinawikstrom

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela