E L I N A

Workin'

Publicerad 2014-09-25 22:26:00 i MY LIFE,

Hej! Igår var min sista dag som rösträknare i valet, so sad. Imorgon börjar det gamla vanliga - McDonalds. Jobbar 10.30-20.30 imorgon och kommer jobba hela helgen också. Försöker hålla ut de sista veckorna, snart är jag FRI. Gud vad jag längtar till den 23e oktober då jag jobbar mitt sista pass ever. Längtar ännu mer till den 24e då det e dags för avkedsfest/maskerad. Och längtar såklart mest av allt till den 28e då vi åkerrrr. 
 
Imorgon efter jobbet vankas utgång med mina vApEnDrAgArE Sara och Frida. Ska bli så kul! Resten av helgen ska jag plugga och träna hade jag tänkt. Måste boka tid hos frissan snart, det är dags för en förändring;-). Skulle jag passa i en ljusare och lite kortare fripp? Vi får väl se hur det blir, det enda jag vet är att jag är trött på mitt raka, bruna hår jag har nu. Här kommer lite blandade bilder från de senaste veckorna!
 
Hängde med Amanda på stan;-)
Gym med jenni lång
Röstade för första gången OMG
Äntligen lyckades jag välja vilken ryggsäck jag skulle köpa (lider av beslutsångest så det tog 3 månader)
Kärt återseende med Frida, Sara och Elina hemma hos mig. Lagade pizza och satt och pratade till klockan blev 2 haha, det blir väl lätt så när vi inte ses lika ofta. Tror jag lyckats inspirera Sara och Frida till att komma och hälsa på i Australien btw, hoppas hoppas att dom åker!
 
 
 

Om

Min profilbild

Elina Wikström

19 årig tjej från Gävle. Bor för tillfället i Australien där jag lever life!! och kommer nog aldrig sluta resa så följ min lilla dagbok om ni vill se mer av världen;-) xoxo Kontakt: [email protected] Instagram: eelinawikstrom Twitter: elinawikstrom

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela