E L I N A

Midsommar

Publicerad 2014-06-24 01:05:46 i Allmänt,

Hejhej! Idag har jag jobbat och dagen innan det jobbade jag också, men dagen innan det och ytterligare en dag innan det firade jag midsommar. I detta inlägg tänkte jag berätta hur midsommarfton och midommardagen spenderades, så keep readin' ;-).
 
I fredags kom Sara, Elina och Ida till mig klockan 8 (?!?) och hämtade upp mig innan vi begav oss mot Öregrund a.k.a. Öre G. Vi bodde i en stuga på Gräsö med några grabbz så när vi kom fram hade dem fixat lunch (korv med bröd) (vardagslyx) så vi åt och packade upp våra väskor osv. Sedan plockade vi blommor och gjorde fina kransar, Douglas krans blev nog finast;-) Sedan bytte vi om och vandrade någon kilometer med en korg fylld med jordgubbar och alkohol till midommarfirandet där vi dansade med alla barnfamiljer. Vi gurlz stod vid midsommarstången och sjöng Idas sommarvisa för resten av dem ca 100 midsommarfirande svenskarna. Vi passade inte riktigt in med vår lite för falska sång och vår lite för fula dans, men kul var det iallafall! Fick riktiga midsommarfeelings också, det kändes näästan som om jag var ute på Lagnö i stockholmsskärgård där jag brukar fira midsommar. Resten av dagen åkte vi båt, åt grillat, drack och spelade kort haha, såå myzigt och såå somrigt även fast det var kallt som satan.
 
Senare på kvällen åkte vi in till Öregrund och provade på stadens legendariska midsommarfirande vilket inte var så speciellt som jag hade trott. Det var sjukt mycket folk från Gävle där så det kändes knappt som jag kommit till en ny stad. Det var dock väldigt fint vid hamnen och det var roligt att träffa alla friendz. Jag och Sara gick till campingen ett tag också och träffade Moa och Frida, fyfan i helvete vad risig den campingen var haha. Sjukaste bussen med rökmaskin osv fanns också på plats;-). Resten av kvällen gick vi runt och gjorde allt och inget fram till ca halv 12 då Sara slog huvudet i asfalten och fick en hjärnskakning. Jag följde med till sjukhuset där vi blev kvar till ca halv 11 dagen efter. Med lite traumatiska syner från sjukhuskorridoren, en trött och illamående Sara samt en ofräsch och sliten Elina åkte vi tillbaka till Öregrund där jag stannade kvar och Sara åkte hem till g-town. Åt lunch, packade väskan och tjillade ett tag innan jag, Elina och Ida åkte hemåt.
 
I helhet blev midsommar jätteroligt/mysigt/kul/spännande osv. Synd bara att kvällen slutade som den gjorde.. Minnen skapades iallafall och levde i nuet gjorde vi verkligen, en lyckad första midsommar utan min family helt klart!
xoxo

Om

Min profilbild

Elina Wikström

19 årig tjej från Gävle. Bor för tillfället i Australien där jag lever life!! och kommer nog aldrig sluta resa så följ min lilla dagbok om ni vill se mer av världen;-) xoxo Kontakt: [email protected] Instagram: eelinawikstrom Twitter: elinawikstrom

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela